Treenejä

Tyttö treenaa kilpa-aerobiccia, ohjaa jumppaa, heiluu salilla sekä harrastaa balettia. Vapaa-aika kuluu muun urheilun parissa mm. ratsasten, uiden, alppihiihtäen tai lenkkeillen ja ulkoillen.

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Suklaaöverit

Onpa pitkä aika taas.. En oo viittinyt mitään kirjottaa koska on ollut niin hirveä stressi, itku ja hampaiden kiristys että kaikki ois ollut vaan niin negatiivistä. Työt, koulu ja kisat rassannu niin kovasti. Ja toisaalta, ei oo ollut sitä kahta minuuttia että ois muka koneen ääreen ehtinyt höntsäilemään! Töitä on toki täytynyt tehdä. Oon siis jättänyt kirjottelut väliin.

Tänään on ihan hyvä olotila! Myös maanantaina oli! Ja oikeastaan sunnuntainakin! Stressi vähän purkautuu niin johan päivä paistaa! Eli töitä on ollut vähemmän ja viime viikko kun meni koulussa niin oon saanut anatomian tentin alta pois jne. Ja eilen meni treeneissä kokonainen jopa niin että rupeen pikkuhiljaa olee tyytyväinen. Töitä on vielä vaikka kunka paljon mutta enää ei tarvii epätoivosta itkee! :)

Tänään oli lepopäivä pitkästä aikaa! Tai no, olihan mulla semilepopäivä yli viikko sitten maanantaina, ainoastaan koulun luistelu treeninä. No kuitenkin, kävin hieronnassa aamulla kahdeksalta ja se oli mukavaa ja tarpeellista!!! Toivottavasti jaksan sitten sen voimin alueleirillä ens la. Viime alueleiri oli kyllä semmon rääkki että melkein pelottaa lähteä. Toki siis hyödyllinen ja mukava leiri!!!

Ja toivon että tämän päivän suklaansyönti siivittää mut myös hienoihin suorituksiin leirillä.. Söin meinaan lähemmäs 100gr suklaata... Sitten jäikin päiväruoka kokonaan välistä, eihän sen jälkeen meinaan tee mieli hetkeen ruokaa. Söin myös 5 näkkäriä KOSKENLASKIJALLA! Luulin, etten yhtään tykkää siitä, mutta sitä oli tuolla kaapissa.

Asustelen nykyään nimittäin semmoisessa hotellissa, että suklaatakin löytyy joka päivä ja tuollaisi juustoja mitä ei mun kotona ikinä olis. Remontti on kovaa vauhtia menossa omassa kodissa, ei oo vessaa, keittiötä tai tapetteja seinissä enää. Lattiaakaan tuskin on enää. Kivaa!!! Eli porukoilla siis asustelen ja saan siellä syödä noita herkkuja. Toki ostan ne takaisin kun oon ne sieltä ryövännyt! Ja leivon ainakin kerran viikossa niille jotain kakkuja ja muita, viime viikonloppuna tein puolukka-juustokakkua. Itse en sitä voi syödä mutta onneks muille maistuu. Ja leipominen on kivaa kun syöjiä. Ihanaa, huomaa kyllä kun jää muutama tunti ylimääräistä aikaa niin voi leipoa sen ajan. Vaihtoehtonahan ei ole olla tekemättä mitään, ei käy mun luonnolle se. Suklaansyöntikin on tekemistä........... Mut sen tekemisen vois kyllä jättää oikeasti vähän vähemmälle.

Jeps, tälläistä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti