Treenejä

Tyttö treenaa kilpa-aerobiccia, ohjaa jumppaa, heiluu salilla sekä harrastaa balettia. Vapaa-aika kuluu muun urheilun parissa mm. ratsasten, uiden, alppihiihtäen tai lenkkeillen ja ulkoillen.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Naisten juttuja

Heheh, nälkä oli eilen sen laatunen, etten edes todellakaan muista mitä kaikkea söin! Yli tunti siinä puuhassa meni. Se johtuu ihan täysin noista menkoista. Mulla ei ole ollut menkkoja pariin vuoteen, nyt meni lääkäreillä hermo siihen, ja sain sellaset lääkkeet että johan lähtee!!! Painokin on nossut ja viina nousee kamalan herkästi päähän. Miinuksena että palautuminen on hidastunut. Paino oli viime viikolla 55,2kg, tällä viikolla 55,6 on suurin minkä oon mitannut. HAHA, outoa! Vielä hetki sitten oltiin siinä 52 kohdilla, joten en todellakaan valita tällaisesta käänteestä. Tietty kaikki painot on mitattu keskellä päivää ja vaatteissa (ihan muka kun ne näillä keleillä painais) treenien jälkeen eli vettäkin on mennyt ennen mittausta vähintään puol litraa, treenin aikana enemmänkin. Mutta seliseli, paino on kuitenkin noussut ja hyvä niin. Vielä joskus aikoinaan ei haitannut se että menkat puuttui ja näin, mutta nykyään haluan että mun kroppa toimii niinkun sen pitää toimia, vaikka se sitten tarkottais sitä että joutuu himmailemaan joskus treenejä tai että paino nousee. Tiedän itestäni sen että se paino laskee kuitenkin kisakaudelle pienellä yrityksellä, joten nöy hätä.

Muuten, kuumahan täällä on. Treenaus on ihan hauskaa musta kun hiki valuu, mutta voin kertoa, että ihan samalla tavalla ei vaan jaksa! Et just mieluummin treenaa kahdessa erässä niinäkin päivinä kun olis vaan yksi treeni merkattu. Lyhyesti ja terävästi.

Kisaohjelma rupee olemaan kohtsillään tehtynä, vielä pitäis harjotella se niin, että kehtaa ens viikolla mennä treeneihin. Aikaahan on ruhtinaalliset kolme päivää! Ei nyt kokonaista tietty tarvii mennä mutta että ne liikkumiset olis jossakin kuosissa, olis kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti